Nachtmodus

Alle blogs

Zelf je website bouwen

Tot voor kort was het bij Lukraak niet mogelijk om de volgorde van componenten aan te passen. Met deze nieuwe functionaliteit komt daar verandering in! Bepaal welke componenten je op de pagina wilt hebben. Pas de volgorde aan en kies per component een achtergrondkleur. Zo bouw je geheel zelf de website op en weet je zeker dat alles naar wens is.

Datum: 12-10-2022

Hoe werkt het?

De wens was er al even bij onze gebruikers: zelf de website bouwen. Dit is lange tijd niet mogelijk geweest omdat wij gebruik maken van vaste templates. Het voordeel van deze vaste volgorde is je als gebruiker niet hoeft na te denken over de globale structuur van de website. Maar je levert wel een stukje vrijheid op de pagina in.

Precies om die reden hebben wij het nu mogelijk gemaakt je zelf de pagina op te bouwen. De pagina is in eerste instantie blanco, vervolgens voeg je elk gewenst component toe en vul je de content. Door te slepen verplaats je componenten naar boven of beneden tot je tevreden bent. En mocht je na een lange tijd toch de volgorde anders willen hebben, dan pas je dit in een minuut aan. Kijk dat is de vrijheid van zelf je website bouwen.

Hoeveel tijd kost het om zelf de website te bouwen?

Binnen 20 minuten zou je al het grootste gedeelte van de pagina gevuld moeten hebben. In het geval van een gemiddelde website met 3 pagina’s ben je dus in een uur al een heel eind! Bovendien kun je later altijd nog aanpassingen doen of componenten toevoegen en verwijderen. Liever dit werk ook uitbesteden? Dat kan, geef dat aan bij je bestelling en wij zorgen dat de content direct op je website staat.

Heb ik technische kennis nodig?

Het bouwen van de pagina werkt door middel van het aanmaken en verslepen van blokken. De content vullen doe je eenvoudig met invoervelden die voorzien zijn van een korte instructie tekst. Om die reden kan iedereen zelf te website opbouwen zonder enige technische kennis.

Hoe kan ik hier mee beginnen?

De flexibele pagina is beschikbaar in het Meesterluk pakket. Je kunt als gebruiker zoveel flexibele pagina’s aanmaken als je zelf wilt. Bovendien zijn alle componenten meerdere keren te gebruiken en kun je de flexibele pagina ook als homepage instellen. Benieuwd naar een demo? Laat het ons weten.

Achtergrondkleuren aanpassen

Aangezien gebruikers nu zelf de volgorde kunnen aanpassen kan het voorkomen dat twee componenten met dezelfde achtergrondkleur onder elkaar komen te staan. Dat is visueel niet altijd even mooi. Daarom hebben wij de optie toegevoegd om de achtergrondkleur te veranderen. Zo heb je bij alle componenten de keuze uit: wit, grijs of een van je 3 zelf gekozen kleuren.

Welke componenten kan ik kiezen?

Alle componenten die op de homepage geplaatst kunnen worden zijn beschikbaar in de flexibele pagina. Dat betekent bijna 20 stuks!

Interesse in een website?

Bestel direct