Nachtmodus

Alle blogs

Nieuwe knopstijlen in ons Lukraak wordpress thema

Datum: 27-01-2024

Nieuwe knopstijlen

Als je wel eens in de customizer onder weergave in WordPress hebt gekeken zie je dat je veel styling kan veranderen. Deze wordt doorgevoerd in al onze componenten. Van kleuren tot aan schaduwen, van fonts tot aan het soort leader. Het updaten van je site met frisse en moderne elementen kan een wereld van verschil maken in gebruikerservaring. Met onze nieuwste update introduceren we vier nieuwe knopstijlen: 3D, lineaire gradiënt, material design en pulse hover. Deze stijlen zijn ontworpen om je website niet alleen visueel aantrekkelijker te maken, maar ook om de interactie voor je bezoekers intuïtiever en plezieriger te maken. In dit artikel leggen we uit wat deze nieuwe knopstijlen inhouden en hoe je ze kunt gebruiken.

3D Knoppen

De 3D-knoppen voegen een extra dimensie toe aan je pagina’s. Door het gebruik van vaste schaduwen springen deze knoppen in het oog. Wanneer bezoekers met hun muis over de knop bewegen, lijkt het alsof de knop wordt ingedrukt.

3D Knoppen

Lineaire Gradiënt Knoppen

Gradiënt knoppen gebruiken vloeiende kleurovergangen om een opvallend en modern uiterlijk te creëren. Deze stijl past verschillende tinten van een kleur toe, die over de knop verlopen, waardoor een diepte-effect ontstaat dat de aandacht trekt.

Lineaire Gradiënt Knoppen

Material Design Knoppen

Geïnspireerd door Google’s Material Design, bieden deze knoppen een minimalistisch en simpel ontwerp. Ze gebruiken lichte schaduwen en eenvoudige vormen om een gevoel van diepte en structuur te geven, wat zorgt voor een strak en professioneel uiterlijk.

Material Design Knoppen

Pulse Hover Knoppen

Pulse hover knoppen voegen een uniek interactief element toe. Wanneer een bezoeker over de knop beweegt, creëert een subtiele ‘puls’-animatie een opvallend visueel effect. Dit helpt niet alleen bij het navigeren van de site, maar maakt de ervaring ook speelser en boeiender. Probeer het zelf maar uit op de customizer pagina om het effect te zien.

Ideeën?

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke knoppen te bedenken. Als je goede ideeën hiervoor hebt of voor andere componenten of styling veranderingen, dan horen we dat graag. Stuur een berichtje naar ons en wie weet volgende keer staat deze optie erbij in onze template.

 

Interesse in een website?

Bestel direct