Nachtmodus

Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Maken jullie ook websites op maat?

Wij geloven in een aanpak waarin we niet constant het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. Door gebruik te maken van een vast aantal componenten houden wij de controle over alle functionaliteiten. Mocht een component toch nog een aanpassing nodig hebben dan kunnen wij die direct voor alle klanten updaten. Zo houd je altijd een strakke website!

Krijg ik van jullie een complete website?

Wij leveren de website op met alle componenten die in jouw gekozen pakket zitten. Het enige wat jij nog moet doen is de content (teksten en afbeeldingen) erin zetten. Wil je dit liever ook uitbesteden? Dat kan! Geef dit aan bij het bestelproces en wij maken een offerte voor je. Aangezien dit werk sterk afhangt van de hoeveelheid content kunnen wij vooraf geen vaste prijs geven.

Kan ik de kleuren aanpassen op mijn website?

Wij bieden drie aanpasbare kleuren aan; een basiskleur, primaire kleur en secundaire kleur. Je bent helemaal vrij in welke kleur je kiest. Op basis van deze kleuren krijgt je website precies de uitstraling van jouw organisatie of bedrijf. Bovendien kun je ook nog je logo en verschillende styling elementen aanpassen per component. Zo is jouw website helemaal uniek.

Hoe weet ik welk pakket het beste bij mij past?

Om je te helpen kiezen hebben wij een “kiestool” gebouwd. Hiermee weet je in een paar stappen welk pakket het meest geschikt is voor jouw website. Wil je meer informatie over de componenten, kijk dan op de componenten pagina. Kom je er nog steeds niet uit? Neem dan contact met ons op.

Hoe wordt de website gehost?

Wij bieden een uitgebreid hostingpakket voor je aan. Dit is een betrouwbare partij waar wij al even mee samenwerken. De kosten hiervan zijn afhankelijk van je wensen en worden jaarlijks gefactureerd. Heb je al een eigen hostingpakket en maak je daar liever gebruik van? In samenwerking met jou kunnen wij de website ook koppelen aan je bestaande hosting oplossing.

Ik heb geen logo, wat nu?

Geen paniek, wij bieden ook logo design aan! Geef dit aan bij het bestelproces en wij zorgen dat je website en logo er fantastisch uitzien.

Hoeveel pagina’s kan ik aanmaken op mijn website?

Ongeacht welk pakket je kiest kun je onbeperkt veel pagina’s aanmaken. In het Lukraker pakket krijg je 2 templates: homepage en standaard. Deze laatste template is in werkelijkheid een lege pagina die je zelf kunt vullen met tekst en afbeeldingen. Wil je wat meer visuele mogelijkheden kies dan het Sierluk of Meesterluk pakket. Deze bevatten namelijk nog veel meer templates (Sierluk 5 extra, Meesterluk 7 extra).

Kan ik de volgorde van de componenten aanpassen?

Indien je het Meesterluk pakket kiest kun je zelf de volgorde van componenten op je pagina kiezen. Voeg eenvoudig een nieuw component toe, verplaats hem naar de juiste positie en pas de achtergrondkleur aan naar wens. Ben je toch nog niet helemaal tevreden? Dan pas je het net zo makkelijk weer aan, zo weet je zeker dat je een top website krijgt.

Voor de pakketten Lukraker en Sierluk staan de componenten wel op vaste volgorde. Ze zijn zodanig geplaatst dat ze het beste uit de verf komen. Op die manier proberen wij te voorkomen dat er meerdere componenten met een gekleurde achtergrond tegen elkaar aan zitten. Bovendien zijn de componenten geordend op lees prioriteit van de bezoekers.

Moet ik alle componenten uit mijn pakket gebruiken?

Je hebt altijd de mogelijkheid om componenten niet te gebruiken. Laat in dat geval alle velden leeg en het component zal niet op je website verschijnen.

Hoe zit het met onderhoud van mijn website?

Wij bieden een onderhoudsservice aan tijdens het bestelproces. Dit raden wij sterk aan aangezien er altijd een kans is dat er een technisch onderdeel van de website na een update niet meer correct functioneert. Een aantal componenten maken namelijk gebruik van externe software. Deze software zal periodiek updates opvoeren evenals Wordpress zelf. Om ervoor te zorgen dat alle software compatibel met elkaar blijft zullen wij in het geval van de onderhoudsservice zorgen dat jouw website draaiende blijft.

Ik heb een website besteld wat nu?

Goed bezig! Wij gaan direct aan de slag met jouw aanvraag en zullen binnen 5 werkdagen een offerte sturen en jouw eventuele vragen beantwoorden. Indien jij akkoord gaat met deze offerte starten wij met het opzetten van je website en hosting. Dit is ook het moment dat de bedenktijd in gaat.

Kan ik een voorbeeld zien van de website?

Je kunt te allen tijde een demo van de website zien op demo.lukraakwebdesign.nl. Houd er wel rekening mee dat deze demo het Meesterluk pakket betreft. Mocht je een ander pakket dan Meesterluk willen aanschaffen, controleer dan even of jouw pakket de gewenste componenten heeft. Een overzicht van alle componenten per pakket vind je op de pakketten pagina.

Hoe pas in de teksten en afbeeldingen aan op mijn website?

Heel eenvoudig! Wij zetten een aantal pagina’s voor je klaar. Kies het juiste template en de inputvelden zullen automatisch verschijnen. Vervolgens is het een kwestie van de lege velden invullen en de componenten verschijnen vanzelf op je website. Je kunt deze content op elk moment aanpassen. Hoewel wij altijd aanraden om het op een groot scherm te doen, kun je de content zelfs via je telefoon invoeren. Alle inputvelden bevatten een korte instructie waardoor je zo goed als geen technische kennis nodig hebt. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan kun je altijd een mail sturen of je opgeven voor een workshop.

Is mijn website ook te bekijken op smartphone?

Jazeker! Sterker nog; de website is geschikt voor zo goed als alle gangbare devices zoals desktops, laptop, smartphones en tablets.