Nachtmodus

Alle pakketten

Meesterluk

Het meest volledige pakket van Lukraak. In dit pakket heb je alle componenten van Lukraker en Sierluk tot je beschikking, daar bovenop krijg je 12 extra componenten. Het grootste voordeel van dit pakket is de mogelijkheid om cases te plaatsen, socials te tonen, fotoalbums toe te voegen en marketing campagnes te starten. Bekijk hieronder alle componenten van het Meesterluk pakket.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Meesterluk biedt alle componenten die er zijn. Het zijn voornamelijk de ondernemingen die veel willen posten op hun website die hier profijt van hebben. Met componenten als een reserveerformulier, cases en vacatures kun je volop communiceren met je website bezoekers. Ideaal voor restaurants, medische zorg, sportclubs en hobbywinkels.

Enkele voorbeelden van dit pakket

  • Dynamische pagina's

    Bepaal zelf de volgorde van componenten met deze dynamische template. In tegenstelling tot de standaard pagina kun je bij deze template zelf de pagina opbouwen. Je kiest gemakkelijk een of meerdere beschikbare componenten uit de lijst en voegt deze toe in de volgorde die jij wilt. Deze pagina kan ook als homepage gebruikt worden.

  • Uitgebreide bericht mogelijkheden

    Maak eenvoudig vacatures, medewerkers, diensten of cases aan. Elke type bericht heeft zijn eigen overzichtspagina en individuele pagina.

  • Socials

    Eenvoudig Facebook of Instagram toevoegen aan je website.

Interesse in een website?

Bestel direct