Nachtmodus

Alle pakketten

Meesterluk

Het meest volledige pakket van Lukraak. In dit pakket heb je alle componenten van Lukraker en Sierluk tot je beschikking, daar bovenop krijg je 12 extra componenten. Het grootste voordeel van dit pakket is de mogelijkheid om cases te plaatsen, socials te tonen, fotoalbums toe te voegen en marketing campagnes te starten. Bekijk hieronder alle componenten van het Meesterluk pakket.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Meesterluk biedt alle componenten die er zijn. Het zijn voornamelijk de ondernemingen die veel willen posten op hun website die hier profijt van hebben. Met componenten als een reserveerformulier, cases en vacatures kun je volop communiceren met je website bezoekers. Ideaal voor restaurants, medische zorg, sportclubs en hobbywinkels.

In dit pakket

 • Dynamische pagina

  Bepaal zelf de volgorde van componenten met deze dynamische template. In tegenstelling tot de standaard pagina kun je bij deze template zelf de pagina opbouwen. Je kiest gemakkelijk een of meerdere beschikbare componenten uit de lijst en voegt deze toe in de volgorde die jij wilt. Deze pagina kan ook als homepage gebruikt worden.

 • Cases

  Wil je laten zien aan wat voor mooie projecten je allemaal hebt gewerkt? Dan is dit component onmisbaar. Maak eenvoudig een case aan, geef het een titel, schrijf teksten, voeg afbeeldingen toe en plak er eventueel zelfs een label aan. Je cases worden automatisch verzameld op een aparte pagina waar gebruikers kunnen filteren per categorie.

 • Socials

  Link je Facebook of Instagram account gemakkelijk aan je website. Op die manier kun je jouw laatste social posts op je eigen homepage tonen. Standaard toont dit component voor Facebook alleen de tekst. Wil je ook Facebook afbeeldingen tonen? Vraag naar de mogelijkheden.

 • Medewerkers

  Wil je graag je eigen medewerkers voorstellen? Dat kan! Met dit component toon je op de voorpagina al je personeel. Vervolgens kunnen bezoekers op een van de afbeeldingen klikken en worden zij doorgeleid naar een specifieke pagina van deze medewerker. Hier heb je alle ruimte om in beeld en tekst de medewerker te omschrijven. Zo kun je kopjes maken, woorden highlighten en afbeeldingen tonen.

 • Reserveren

  Laat klanten gemakkelijk een reservering plaatsen. Je hebt verschillende mogelijkheden om dit formulier helemaal naar eigen inzicht te maken. Reserveringen komen binnen op een apart dashboard. Hier heb je gelijk inzicht in alle afspraken en kun je zelf meerdere services aanmaken waar bezoekers voor kunnen reserveren.

 • Vacatures

  Op zoek naar nieuw personeel? Met behulp van het vacaturecomponent kun je onbeperkt veel vacatures tonen. Klikt een gebruiker op deze vacature, dan wordt diegene doorgeleid naar de specifieke pagina. Vervolgens kun je op de vacaturepagina beschrijven waar je precies naar op zoek bent en kunnen gebruikers met behulp van een inschrijfformulier direct een sollicitatieaanvraag doen.

 • Agenda

  Toon de aankomende evenementen met behulp van een kalender, zo zien bezoekers direct welke activiteiten er op de planning staan. Dit component bevat ook een handige zoekfunctie voor alle evenementen.

 • Navigatieboom

  Dit component biedt volop mogelijkheden om informatie over je organisatie te tonen. Er zit zelfs een handige navigatiekolom bij. Per onderwerp kun je tekst, titels, afbeeldingen en een tabel kwijt. Zo kunnen bezoekers direct de juiste informatie vinden.

 • Fotoalbum

  Met dit component heb je de mogelijkheid om fotoalbums aan te maken. Deze albums kunnen op een aparte pagina worden geplaatst. Elk album kan bestaan uit oneindig veel foto's die automatisch in een speelse lay-out worden getoond.

 • Videoalbum

  Op deze pagina kun je al jouw video's kwijt. Ze worden getoond in verschillende layouts afhankelijk van de device.

 • Diensten

  Indien je meerdere diensten aanbiedt is dit een onmisbaar component. Er is een pagina beschikbaar met alle diensten en op de homepage worden er maximaal 3 getoond. Op deze manier toon je bezoekers in één oogopslag wat je te bieden hebt.

 • Nieuwsbrief

  Dit component biedt uitgebreide mogelijkheden voor wat betreft campagnes. Zo kun je gemakkelijk tot wel 300 klanten per dag in één keer mailen met een zelf opgemaakte mail. Vervolgens krijg je per campagne inzicht in het aantal geopende mails. Zo weet je precies welke campagne succesvol is!

 • Openingstijden

  Heb je een fysieke winkel? Dan kan het handig zijn om je openingstijden te tonen, zo weten klanten altijd wanneer ze langs kunnen komen.

 • Contactpagina

  Op deze pagina kunnen bezoekers al je contactgegevens vinden. Zo is er een contactformulier, Google Maps kaart en extra informatie zoals je openingstijden.

 • Nieuwsberichten

  Schrijf onbeperkt veel artikelen. Je kunt per nieuwsbericht een tag toevoegen, waar gebruikers vervolgens op kunnen filteren. Zo wordt het gewenste artikel direct gevonden door je bezoekers. Het nieuwsbericht zelf biedt volop mogelijkheden tot opmaak.

 • Prijslijst

  Verkoop je producten of services? Dan is dit component perfect geschikt om alle prijzen te tonen. Er is ruimte voor een titel, ondertitel, meerdere rijen en tekstuitleg. Deze prijslijst kun je tonen op de homepage en actie template.

 • Stappen

  Toon met dit stappenplan waar je onderneming voor staat. Je kunt meerdere items naast elkaar zetten en zelf het icoon bepalen. Dit component komt op de homepage en eventueel de actie template te staan.

 • Afbeeldingen carousel

  Deze carrousel kan gevuld worden met meerdere afbeeldingen en wordt bediend met knoppen. Zo krijgen bezoekers een mooie indruk van je onderneming.

 • Actie template

  Dit template is ideaal als het gaat om je organisatie te showcasen. De pagina biedt veel mogelijkheden, zoals het plaatsen van een stappenplan, visuele afwisseling van teksten en afbeeldingen, je prijslijst en een actieblok. Dit component is uitermate geschikt voor pagina's als: "lid worden" en "over ons".

 • Menukaart

  Voor een restaurant een belangrijk component. Met de menukaart kun je eenvoudig meerdere secties maken zoals voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Maar je bent helemaal vrij om je eigen secties te maken. Voeg een mooie afbeelding toe en je menukaart staat zo online. Verandert er iets in je menukaart? Dan pas je dit eenvoudig aan. Heb je een PDF als menukaart? Deze kun je eenvoudig laten downloaden door gebruikers of voorvertonen op desktop schermen.

 • Citaten

  Selecteer de beste citaten en toon deze op de homepage. Op die manier laat je bezoekers weten hoe anderen jouw onderneming hebben ervaren.

 • Externe organisaties

  Wat is een onderneming zonder sponsoren? Op deze pagina kun je alle logo's, inclusief verwijzing naar de desbetreffende website, toevoegen. Op de homepage wordt dit component automatisch getoond in een carrousel.

 • Actiebalk

  Vergroot de kans dat bezoekers actie ondernemen op je website. Je hebt zelf de regie over de tekst en waar de knop naar toe moet linken. In het geval van het Meesterluk pakket kun je zelfs de bezoekers direct laten reserveren.

 • Actieblok

  Het actieblok biedt veel visuele mogelijkheden. Zo is er ruimte voor een tekst, afbeelding, een lijst en knop. Dit component kun je op verschillende manieren gebruiken en trekt direct de aandacht.

 • Arrangementen

  Mocht je meerdere arrangementen aanbieden, dan is dit component een must-have! Toon eenvoudig wat je allemaal te bieden hebt inclusief de prijs en beschrijving. In het geval van het Meesterluk pakket kun je direct doorverwijzen naar een reserveerformulier.

 • Veelgestelde vragen

  Dit component kun je helemaal zelf vullen met vragen en antwoorden. Zo vang je al een hoop vragen af van je bezoekers.

 • Leader

  De leader biedt ruimte voor een titel, tekst en mooie afbeelding. Helemaal bovenaan de pagina is een menubalk geplaatst, inclusief menu om naar verschillende pagina's te navigeren. De leader heeft 4 verschillende varianten, zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding over de gehele breedte van scherm tonen. Als kers op de taart kunnen bezoekers de "darkmode" activeren. Deze modus maakt de website direct een stuk donkerder.

 • Standaard pagina

  Dit is een lege pagina die je zelf kunt vullen met tekst, afbeeldingen, lijstjes en nog veel meer. Je kunt onbeperkt van dit soort pagina's maken.

 • Tekstvak

  Een eenvoudig component om tekst te tonen. De knop onderaan is optioneel en kan naar andere gewenste pagina's leiden.

 • Tekstvak met afbeelding

  Dit component staat onder de leader en geeft de mogelijkheid om je eigen website kort te omschrijven. Er is ruimte voor een afbeelding, waardoor je de huisstijl sterk naar voren kan laten komen.

 • Contactgegevens

  Op de contactgegevens pagina en onderaan de homepage kunnen bezoekers je contactgegevens vinden. Zo ben je niet alleen maar vindbaar online maar ook fysiek! Bovendien kun je onderaan dit component verwijzen naar je privacy statement, algemene voorwaarden of elke andere gewenste pagina.

 • Footer

  De Lukraak websites hebben allemaal een footer. Dit component staat onderaan de pagina en toont de naam van je onderneming, contactgegevens en links naar bijvoorbeeld je algemene voorwaarden.

 • Menu navigatie

  Via de menuknop kun je naar verschillende pagina's navigeren. Met behulp van een subtiele animatie reageert dit menu razendsnel, op desktop maar ook op mobiel.

Interesse in een website?

Bestel direct