Nachtmodus

Wie we zijn

Wij zijn een klein team van designers en frontend developers. Lastige functietitels voor jongens die eigenlijk gewoon doen wat ze leuk vinden: strakke websites bouwen die voldoen aan de laatste ontwikkelingen.

Lukraak Webdesign

Samenwerken doen wij al jaren. Toch duurde het tot januari 2021 voor wij besloten de krachten te bundelen in een nieuw bedrijf: Lukraak Webdesign. Een betaalbare website voor iedere ondernemer is onze missie en wij hebben alles in huis om dat waar te maken: een designer die ervoor zorgt dat je website gebruiksvriendelijk is en er mooi uitziet en twee websitebouwers die alle technische aspecten regelen en zorgen dat je site goed scoort in Google.

Onze grootste kracht zit in het feit dat we bijna alle componenten zelf ontwerpen en bouwen. Op die manier houden we de volledige controle over de website en kunnen we onze klanten een uniek product aanbieden.

Team

Dennis

Product ontwerper

Als product ontwerper heb ik geleerd om idee├źn snel om te zetten naar concepten. In combinatie met mijn jarenlange ervaring in Web Development leidt dat vaak tot mooie producten, waaronder Lukraak!

Coen

Ontwikkelaar

Sinds jonge leeftijd bouw ik websites voor alle denkbare branches. Mijn kwaliteit zit hem in het opzetten van de technische kant van het Lukraak product en het verfijnen van de styling.

Bram

Klantenreisleider

Als designer ontwerp ik alle Lukraak producten. Met mijn achtergrond in marketing, communicatie en UX design probeer ik altijd de meest gebruiksvriendelijke en strakke website neer te zetten. Ik laat mensen graag meedenken in het ontwerpproces om zo tot een eindproduct te komen dat past bij de uitstraling van het bedrijf.

Interesse in een website?

Bestel direct