Nachtmodus

Alle pakketten

Sierluk

Het pakket met 14 extra componenten! Zo kun je bijvoorbeeld openingstijden, een prijslijst en een menukaart toevoegen. Visueel maar ook praktisch gezien heeft dit pakket een hoop extra’s te bieden. Bekijk hieronder de verschillende componenten.

Voor wie is dit pakket geschikt?

Het Sierluk pakket is ideaal voor alle kleine ondernemers, denk aan: restaurants, campings, lunchrooms, kappers, klusbedrijven of de bakker. Dat komt voornamelijk door het feit dat dit pakket de optie heeft prijzen, openingstijden en een "over ons" pagina te tonen. Zo toon je niet alleen de visie van je bedrijf maar bied je bezoekers ook een hoop praktische informatie.

Enkele voorbeelden van dit pakket

 • Nieuwsberichten

  Plaats nieuwsberichten op je website

 • Contactgegevens

  Maak gebruik van uitgebreide contactmogelijkheden

 • Uitgebreide visuele componenten

  Kies een of meerdere visuele componenten om je content te weergeven.

Ontdek nog meer componenten

Het meest volledige pakket van Lukraak. In dit pakket heb je alle componenten van Lukraker en Sierluk tot je beschikking, daar bovenop krijg je 11 extra componenten. Het grootste voordeel van dit pakket is de mogelijkheid om cases te plaatsen, socials te tonen, fotoalbums toe te voegen en marketing campagnes te starten. Bekijk hieronder alle componenten van het Meesterluk pakket.

Bekijk Meesterluk

De extra mogelijkheden van Meesterluk

 • Dynamische pagina's

  Bepaal zelf de volgorde van componenten met deze dynamische template. In tegenstelling tot de standaard pagina kun je bij deze template zelf de pagina opbouwen. Je kiest gemakkelijk een of meerdere beschikbare componenten uit de lijst en voegt deze toe in de volgorde die jij wilt. Deze pagina kan ook als homepage gebruikt worden.

 • Uitgebreide bericht mogelijkheden

  Maak eenvoudig vacatures, medewerkers, diensten of cases aan. Elke type bericht heeft zijn eigen overzichtspagina en individuele pagina.

 • Socials

  Eenvoudig Facebook of Instagram toevoegen aan je website.

Interesse in een website?

Bestel direct