Nachtmodus

Alle pakketten

Lukraker

Het meest voordelige pakket van Lukraak. Ben je op zoek naar een strakke website met alle basiscomponenten zonder een hoog bedrag te betalen, dan is dit pakket de perfecte keuze. Zo heb je direct een header en footer tot je beschikking, kun je teksten en afbeeldingen toevoegen en heb je de mogelijkheid om meerdere pagina’s aan te maken. Uiteraard allemaal in het strakke design van Lukraak!

Voor wie is dit pakket geschikt?

Het Lukraker pakket is uitermate geschikt voor kleine ondernemers om hun bedrijf of onderneming online te presenteren. Zo kun je gemakkelijk een stuk tekst schrijven en beeldmateriaal toevoegen. Bovendien heb je de mogelijkheid om je locatie te tonen.

In dit pakket

 • Leader

  De leader biedt ruimte voor een titel, tekst en mooie afbeelding. Helemaal bovenaan de pagina is een menubalk geplaatst, inclusief menu om naar verschillende pagina's te navigeren. De leader heeft 4 verschillende varianten, zo kun je bijvoorbeeld een afbeelding over de gehele breedte van scherm tonen. Als kers op de taart kunnen bezoekers de "darkmode" activeren. Deze modus maakt de website direct een stuk donkerder.

 • Standaard pagina

  Dit is een lege pagina die je zelf kunt vullen met tekst, afbeeldingen, lijstjes en nog veel meer. Je kunt onbeperkt van dit soort pagina's maken.

 • Tekstvak

  Een eenvoudig component om tekst te tonen. De knop onderaan is optioneel en kan naar andere gewenste pagina's leiden.

 • Tekst met afbeelding

  Dit component staat onder de leader en geeft de mogelijkheid om je eigen website kort te omschrijven. Er is ruimte voor een afbeelding, waardoor je de huisstijl sterk naar voren kan laten komen.

 • Contactgegevens

  Op de contactgegevens pagina en onderaan de homepage kunnen bezoekers je contactgegevens vinden. Zo ben je niet alleen maar vindbaar online maar ook fysiek! Bovendien kun je onderaan dit component verwijzen naar je privacy statement, algemene voorwaarden of elke andere gewenste pagina.

 • Footer

  De Lukraak websites hebben allemaal een footer. Dit component staat onderaan de pagina en toont de naam van je onderneming, contactgegevens en links naar bijvoorbeeld je algemene voorwaarden.

 • Menu navigatie

  Via de menuknop kun je naar verschillende pagina's navigeren. Met behulp van een subtiele animatie reageert dit menu razendsnel, op desktop maar ook op mobiel.

Ontdek nog meer componenten

Het pakket met 15 extra componenten! Zo kun je bijvoorbeeld openingstijden, een prijslijst en een menukaart toevoegen. Visueel maar ook praktisch gezien heeft dit pakket een hoop extra’s te bieden. Bekijk hieronder de verschillende componenten.

Bekijk Sierluk

De extra mogelijkheden van Sierluk

 • Openingstijden

  Heb je een fysieke winkel? Dan kan het handig zijn om je openingstijden te tonen, zo weten klanten altijd wanneer ze langs kunnen komen.

 • Contactpagina

  Op deze pagina kunnen bezoekers al je contactgegevens vinden. Zo is er een contactformulier, Google Maps kaart en extra informatie zoals je openingstijden.

 • Nieuwsberichten

  Schrijf onbeperkt veel artikelen. Je kunt per nieuwsbericht een tag toevoegen, waar gebruikers vervolgens op kunnen filteren. Zo wordt het gewenste artikel direct gevonden door je bezoekers. Het nieuwsbericht zelf biedt volop mogelijkheden tot opmaak.

 • Prijslijst

  Verkoop je producten of services? Dan is dit component perfect geschikt om alle prijzen te tonen. Er is ruimte voor een titel, ondertitel, meerdere rijen en tekstuitleg. Deze prijslijst kun je tonen op de homepage en actie template.

 • Stappen

  Toon met dit stappenplan waar je onderneming voor staat. Je kunt meerdere items naast elkaar zetten en zelf het icoon bepalen. Dit component komt op de homepage en eventueel de actie template te staan.

 • Afbeeldingen carousel

  Deze carrousel kan gevuld worden met meerdere afbeeldingen en wordt bediend met knoppen. Zo krijgen bezoekers een mooie indruk van je onderneming.

 • Actie template

  Dit template is ideaal als het gaat om je organisatie te showcasen. De pagina biedt veel mogelijkheden, zoals het plaatsen van een stappenplan, visuele afwisseling van teksten en afbeeldingen, je prijslijst en een actieblok. Dit component is uitermate geschikt voor pagina's als: "lid worden" en "over ons".

 • Menukaart

  Voor een restaurant een belangrijk component. Met de menukaart kun je eenvoudig meerdere secties maken zoals voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Maar je bent helemaal vrij om je eigen secties te maken. Voeg een mooie afbeelding toe en je menukaart staat zo online. Verandert er iets in je menukaart? Dan pas je dit eenvoudig aan. Heb je een PDF als menukaart? Deze kun je eenvoudig laten downloaden door gebruikers of voorvertonen op desktop schermen.

 • Citaten

  Selecteer de beste citaten en toon deze op de homepage. Op die manier laat je bezoekers weten hoe anderen jouw onderneming hebben ervaren.

 • Externe organisaties

  Wat is een onderneming zonder sponsoren? Op deze pagina kun je alle logo's, inclusief verwijzing naar de desbetreffende website, toevoegen. Op de homepage wordt dit component automatisch getoond in een carrousel.

 • Actiebalk

  Vergroot de kans dat bezoekers actie ondernemen op je website. Je hebt zelf de regie over de tekst en waar de knop naar toe moet linken. In het geval van het Meesterluk pakket kun je zelfs de bezoekers direct laten reserveren.

 • Actieblok

  Het actieblok biedt veel visuele mogelijkheden. Zo is er ruimte voor een tekst, afbeelding, een lijst en knop. Dit component kun je op verschillende manieren gebruiken en trekt direct de aandacht.

 • Arrangementen

  Mocht je meerdere arrangementen aanbieden, dan is dit component een must-have! Toon eenvoudig wat je allemaal te bieden hebt inclusief de prijs en beschrijving. In het geval van het Meesterluk pakket kun je direct doorverwijzen naar een reserveerformulier.

 • Veelgestelde vragen

  Dit component kun je helemaal zelf vullen met vragen en antwoorden. Zo vang je al een hoop vragen af van je bezoekers.

Interesse in een website?

Bestel direct