Nachtmodus

Alle blogs

Onze nieuwe website functionaliteiten van 2024

De ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten gaat bij Lukraak Webdesign altijd door. Bekijk hier wat je kunt verwachten in 2024.

Datum: 08-01-2024

Wij zijn weer klaar voor een nieuw jaar waarin wij zo veel mogelijk ondernemers mogen voorzien van een website. Met deze nieuwe website functionaliteiten gaan wij knallend 2024 in.

Het afgelopen jaar hebben wij niet stilgezeten. Er zijn een aantal website functionaliteiten toegevoegd aan ons product waar wij maar ook onze klanten blij van zullen worden. Als gebruiker heb je nu meer mogelijkheden om kleuren aan te passen in de componenten. Bovendien hebben we een vertaal functionaliteit ontwikkeld en kunnen website bezoekers via de menubalk scrollen naar het desbetreffende onderdeel van de website.

Kleuren aanpassen

Voorheen was het alleen mogelijk om 3 kleuren te kiezen. Vervolgens verdeelt onze slimme logica deze kleuren over elke knop, titel of element. Hoewel dit systeem vlekkeloos werkt, heb je niet veel vrijheid wat betreft de kleuren. In dit nieuwe jaar is het mogelijk om op een specifieker niveau de kleuren op de website aan te passen. Zo bepaal je nu zelf de kleur van de formulier titels, generieke titels en knoppen. Handig toch?

Vertaal functionaliteit

Wil je liever je website in je eigen moedertaal? Geen probleem, met onze vertaal functionaliteit kunnen we de taal in ons beheer portaal voor je aanpassen naar de gewenste taal. Dit betekent dat we vanaf nu ook klanten buiten Nederland kunnen helpen aan een mooie website.

Menubalk uitbreiding

Deze website functionaliteit lijkt klein maar heeft grote impact op de navigatiemogelijkheden. In feite is het nu mogelijk om een “single-page” website te maken. Dat is een website waarin zo goed als alle content op de eerste pagina staat. Door de verschillende onderwerpen van je website in de menubalk te tonen kunnen gebruikers makkelijk scrollen naar het juiste onderwerp.

Overige website functionaliteiten

Buiten de genoemde nieuwe website functionaliteiten zijn er nog talloze kleine aanpassingen gedaan. Benieuwd hoe al deze aanpassingen eruit zien voor jouw onderneming of project? Neem dan contact op.

Interesse in een website?

Bestel direct